drag drop not working proerly

Hi - the drag drop doesn't seem to be working on my template. Only the title gets dragged and moved although when previewing - the whole article has been shifted as it should. (so the repeater seems to be working OK)

Has anyone else had this experience and got any ideas?

Mathew Mathew, 7 years ago

Hi,

This is usually because you have multiple table rows inside a repeater. If you instead make it a complete table inside the repeater, it will all work fine.

It's a limitation of the way the drag and drop has to work.


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor
andrewl, 7 years ago

Thanks for you help Matthew and I have another question - is there anyway that I can have repeaters with alternate backgrounds? I have created one with a white background and then one with a blue background, but it seems that a repeater will only sort within the range of that repeater (if that makes sense) is there anyway you guys know of to achieve changing the order of different background repeating items?

Mathew Mathew, 7 years ago

It's not something you can do right now - each instance of a particular repeater is exactly the same. I'll add your request to our list as something to consider for the future.


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor

Join 200,000 companies around the world that use Campaign Monitor to run email marketing campaigns that deliver results for their business.

Get started for free
1-888-533-8098