repeater tag problems

Hi, I'm building a template to allow a client to use the admin interface to build their own emails. How ever I'm having big problems with the <repeater>. It doesn't want to show the image holder at all.

My code looks like this...
<repeater>
                <table width="478" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="margin: 20px 20px 0 20px; border-top: 1px dotted #CCC;">
                  <tr>
                    <td colspan="2" class="title" style="font-family: Times New Roman, Times, serif; color: #838383; font-size: 18px; font-weight: bold; margin: 10px 0; padding: 5px 0 10px; color: #DB202C;"><$title link='true' default='Title goes here'$></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td valign="top" style="font-family: Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12px; color: #838383; line-height: 16px;">
                    <$description default='<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.</p><p><strong>Prices: From <span>&pound;875</span> per person for <span>4 nights</span></strong></p><p><a href="#" target="_blank" style="color: #DB202C;">Read more about this holiday here</a></p>'$>
                    </td>
                    <td width="190" rowspan="2" valign="top"><img src="<$imagesrc link='true'$>" width="190" height="143" alt="" border="0" /></td>
                  </tr>
                </table>
</repeater>

I have tried a more simple method by removing the tables like this too...

<repeater>
       <p><$title link='true' default='Title goes here'$></p>
       <img src="<$imagesrc link='true'$>" width="190" height="143" alt="" border="0" />
       <$description default='<p>Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.</p>
       <p><strong>Prices: From <span>&pound;875</span> per person for <span>4 nights</span></strong> </p>
       <p><a href="#" target="_blank" style="color: #DB202C;">Read more about this holiday here</a></p>'$>
</repeater>

No joy. So I thought OK, I will try their example...

<repeater>
       <$title link='true' default='title here'$>
       <$description default='text here'$>
       <img src="<$imagesrc link='true'$>" width="200" border="2">                           
</repeater>

Still doesn't work! Can anyone help?

Diana Diana, 7 years ago

Hi,

I think we solved this problem via support (it was an issue with your browser), but let us know if you're still having any problems.


~*~~*~~*~~*~
D. Potter
Campaign Monitor

Join 200,000 companies around the world that use Campaign Monitor to run email marketing campaigns that deliver results for their business.

Get started for free
1-888-533-8098