Can't change default image?

hello,

Having problems with a template I have created. There are 3 small images at the top of the mailer that will display default images unless changed.

They all change no problem through the wysiwyg editor, however when it comes to previewing or testing the 3rd and final image always reverts to the default image...

code of image section

<td style="padding:10px;"><table width="576" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="182" height="137"><img src="<$imagesrc link='true' default='http://www. a domain .co.uk/images/img1.jpg'$>" width="182"></td>
            <td width="9">&nbsp;</td>
            <td  height="137"><img src="<$imagesrc link='true' default='http://www. a domain .co.uk/images/img2.jpg'$>" width="183"></td>
            <td width="9">&nbsp;</td>
            <td  height="137"><img src="<$imagesrc link='true' default='http://www. a domain .co.uk/images/img3.jpg'$>" width="193"</td>
          </tr>
        </table>

*note - I have intentionally changed the image sources.

Anyone recognise this problem?

Mathew Mathew, 6 years ago

That's not a problem I've seen before - could you please email support, letting us know which client and campaign is affected so we can reproduce the behaviour?


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor

Join 200,000 companies around the world that use Campaign Monitor to run email marketing campaigns that deliver results for their business.

Get started for free
1-888-533-8098