One of my images is not appearing in email, but ok when viewed online

One of my images is not appearing in email, but ok when viewed online.

The image is included in the zip file and there are no spaces in the file name. In jpg format.

Any suggestions welcomed!

Thanks
Wendy

Bullchicken Bullchicken, 5 years ago

Just a stab in the dark but it wouldn't happen to be a cymk jpg instead of a rgb one?

roshodgekiss roshodgekiss, 5 years ago

Hi Wendy, welcome to the forums. If you're still stuck, kindly contact our support team with campaign details and the email client you're trying to view the email in. We're always happy to check on our end and suggest an appropriate fix :)


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor
moving2plan, 5 years ago

Thanks to all. Not that technical so think I will log with support.

acerpro, 4 years ago

Was there a resolution here?  I have images that appear sometimes and don't other times.  Sometimes it's also different images.  Some of the images are the full paths to images on my server.  Other images are loaded with the template.  There doesn't seem to be a consistent pattern.

roshodgekiss roshodgekiss, 4 years ago

Hi acerpro, in Wendy's case above, there was an image embedded in the email, encoded within the message itself. This technique isn't particularly well supported across the major email clients, thus the image display issues we were having here.

Your best bet is to contact our support team with campaign details and we'll take a look at why this is happening for you. It's hard to say exactly what the cause may be without taking a look on our end.


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor

Join 200,000 companies around the world that use Campaign Monitor to run email marketing campaigns that deliver results for their business.

Get started for free
1-888-533-8098