gap/space under the images on Outlook Web App 2010

Hi guys, I've seem a couple of other topics talking of OWA 2010, however none of them were very specific with the problem that I am seeing on my HTML emails.

OWA is adding a space/gap of 4/5 pixels under all the images.
Until last week I had a fix for that which was adding this class at the top of the email:

/* FIX FOR OWA */         
.bdyItmPrt IMG {display:block; !important}
.bdyItmPrt table IMG {display:block; !important}
.bdyItmPrt { word-wrap: break-word; }

And with that it was wroking fine, I sent 2 emails out last week and it worked well.
But today the problem is back and it doesn't solve with the CSS above.

Anybody with any other idea of how to solve this problem?

OWA continues to add the class .bdyItmPrt for all the images/tables - but it doesn't read the css that I put to overwrite its class.

roshodgekiss roshodgekiss, 5 years ago

Oh boy hugowelke - it's fabulous that you've been doing this sleuthing! Unfortunately, we don't have a lot of experience with OWA, beyond the fixes we've listed in this post. Could it be possible that a surrounding table is causing these gaps?


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor

See why 200,000 companies worldwide love Campaign Monitor.

From Australia to Zimbabwe, and everywhere in between, companies count on Campaign Monitor for email campaigns that boost the bottom line.

Get started for free