Social Share img links not Shown

Hi,

I have just coded a design. Everything is working fine but don't know why the social share icons in footer don't show up in any of the email client.

It is shown as a broken image in AOL though, I have uploaded all of the images needed, double checked them but still without a success.

In Litmus test it is shown as OK, I found the problem when I test mailed the newsletter.

Screenshot of the footer for AOL & rest of the clients.
http://dl.dropbox.com/u/64295750/Screenshot.jpg

Litmus Results:
https://imrank.litmus.com/pub/a42e989/screenshots

HTML Contents:
https://html.litmus.com/email/?url=/sitevista/8faccc9a-4a16-4156-aa1c-4b08119b4139

Thanks,

Tahir

roshodgekiss roshodgekiss, 4 years ago

Hi there Tahir, I just took a look at the template in your account and noticed that the social sharing images included editable="true", while also being surrounded by <fblike> etc. I removed this markup from the images and re-imported the template - now, the images are displaying fine and the social sharing links work as they should.

This is a very easy mistake to make, so no sweat :) Hopefully you have better luck now!


Get in touch with us on Twitter: http://twitter.com/campaignmonitor
We're also on Facebook: http://facebook.com/campaignmonitor

See why 200,000 companies worldwide love Campaign Monitor.

From Australia to Zimbabwe, and everywhere in between, companies count on Campaign Monitor for email campaigns that boost the bottom line.

Get started for free