Question about Footnote-related characters

Hello everybody.

If I have a special offer in an EDM with terms and conditions, I need to denote the T&Cs with a character:

    Bonus box of chocolates with every bunch of flowers^and have a footnote which details the terms and conditions:   

^ While stocks last, one per customerIs there likely to be a problem with adding these characters specifically in Subject lines? Might it cause false positives for spam?

And if there is likely to be a problem, is it OK legally to leave these characters out of the Subject, as long as they're included in the email's body text?

technology

Ads: Công ty FPT Telecom chính thức cung cấp một dịch vụ mới có tên gọi là Truyền hình cáp HD FPT cùng với gói cước đăng ký internet fpt  tại nhà. ngoài ra chúng tôi còn cung cấp dịch vụ lắp mạng fpt vĩnh long  và lắp mạng fpt kon tum  và lắp mạng fpt hóc môn  và một số khu vực khác. Đây là một dịch vụ cũng như là một công nghệ mới được phát triển trên nền tảng kỹ thuật số tiên tiến nhất hiện nay và nó được tích hợp một số dịch vụ lắp mạng fpt quận 11  và lắp mạng fpt quận 10  và lắp mạng fpt sóc sơn  các gói cước này chạy trên đường dẫn GPON và FTTH của hạ tầng FPT đảm bảo cho nhu cầu sử dụng mạng tốc độ cao quý khách. Chúng tôi chia làm hai gói cước để quý khách hàng lựa chọn phù hợp với nhu cầu sử dụng.

200,000 companies around the world can't be wrong.

From Australia to Zimbabwe, and everywhere in between, companies count on 
Campaign Monitor for email campaigns that drive real business results.

Get started for free
1-888-533-8098